Public affairs,strategy & strategy

analysekonsulent

barselsvikariat

 

Nye spændende opgaver strømmer ind, og en kollega skal på barsel. Så vi søger en metodestærk konsulent, som bevæger sig i spændingsfeltet mellem kvantitativ analyse, strategi og samfund til vores Insights team.

Forestil dig et arbejde,

hvor du hjælper organisationer og virksomheder med at lære deres målgrupper bedre at kende, så de kan skabe endnu bedre kommunikation, strategi og initiativer. Et arbejde, hvor du er omgivet af dygtige og rare kollegaer i et både hyggeligt og fagligt udfordrende arbejdsmiljø. I et af Danmarks største kommunikationsbureauer, der er i vækst, og hvor du får 65 kollegaer, der alle brænder for god kommunikation.

 

Det job står klar til dig hos Primetime. Vi søger en konsulent, som er nyuddannet, eller som har et par års erfaring, der kan hjælpe vores kunder med at forstå deres målgrupper for at skabe bedre kommunikation, strategi og produkter. Vi er et lille team af antropologer og sociologer. Vores projekter spænder bredt og inkluderer befolkningsundersøgelser, omdømmeanalyser, interview, fokusgrupper og test af div. kommunikationsmaterialer. Du vil særligt komme til at løse kvantitative opgaver – udvikle spørgeskemaer, indkøbe data, analysere data mm. – som du skal omsætte til strategiske anbefalinger, nye løsninger og kommunikation i tæt samarbejde med afdelingen og dygtige kommunikatører fra resten af huset.

Den slags opgaver kan ikke løses af hvem som helst. vi forestiller os at du:

  • Er nyuddannet eller kommer med 1-2 års erfaring f.eks. fra en konsulent eller analysevirksomhed

  • Har en kandidatuddannelse inden for f.eks. sociologi, statskundskab, folkesundhedsvidenskab, innovation eller antropologi

  • Har en stærk analytisk tilgang og erfaring med kvantitative metoder herunder udarbejdelse af spørgeskemaundersøgelser fra start til slut ved brug af SurveyMonkey eller lignende program. Kendskab til kvalitative metoder er et plus

  • Kommer med et skarpt blik for at omsætte kompleks viden og data til brugbare indsigter og anbefalinger

  • Har god forståelse for projektledelse, PPT-præsentationer og godt kendskab til Excel

  • Er en dygtig formidler – både skriftligt og mundtligt 

Du vil finde dig godt tilpas i jobbet hos os, hvis du…

  • Trives med at tage ansvar for at håndtere projektarbejde på alle niveauer, lige fra opstart til leverance, hvor du bringer din ekspertise i spil gennem dataindsamling, analyse og rådgivning
  • Kan lide at samarbejde med forskellige fagligheder i et uhøjtideligt arbejdsmiljø
  • Har det godt med en omskiftelig hverdag, hvor tingene går stærkt

Stillingen er fuld tid med opstart 1. april. Den er tidsbegrænset på et år, men med mulighed for forlængelse. Er du ikke helt færdig med studierne, men brænder for at komme i gang med arbejdslivet som konsulent? Tøv ikke med at sende os en ansøgning. Vi finder gerne en fleksibel løsning, hvis vi er det rette match for hinanden.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest den 22. marts 2024. Vi afholder samtaler løbende. 

Send din ansøgning til Julie (se mail nedenfor). Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os:

JULIE MØLGAARD THAYSEN partner & director, PUBLIC AFFAIRS & STRATEGY