primetime søger praktikanter

Primetime

accelerate

 

Primetime søger praktikanter

Er du en knivskarp studerende med en stærk faglighed inden for kommunikation, kampagner eller politisk interessevaretagelse, som du vil prøve af i praksis?

Kunne du tænke dig at få en fod indenfor i bureauverdenen, hvor to dage aldrig er ens, og hvor hverdagen byder på masser af faglige udfordringer?

Så bliv en del af Primetime Accelerate. 

I mere end tyve år har virksomheder og organisationer betroet os det mest værdifulde, de har – nemlig deres omdømme. Vi hjælper med at sætte en dagsorden. At ændre en samtale. At påvirke andres adfærd. Og forme beslutninger af en hver art. Det gør vi gennem tillid. Tillid bygger stærke og langvarige relationer til vores kunder. Og tillid er også dét, der binder samfundet sammen.

 Ligesom vores kunder har vi også løbende behov for nye kræfter udefra, der kan bidrage med friske perspektiver og den nyeste faglighed, når vi rådgiver vores kunder. Og det er her, du kommer ind i billedet.

hvem er du?

Vi forestiller os, at du:

  • Læser en kommunikationsfaglig eller samfundsvidenskabelig uddannelse. Det er en forudsætning, at du stadig er aktiv studerende.
  • Er ambitiøs og har gode kommunikative og analytiske evner.
  • Er udadvendt, imødekommende og har masser af gå-på-mod
  • Kan tale og skrive flydende på både dansk – og gerne også engelsk – i et fængende og letforståeligt sprog.

Derudover er det et plus, hvis du:

  • Har relevant praktisk/erhvervsmæssig erfaring i forhold til den afdeling, du søger
  • Tidligere har arbejdet i f.eks. bureauverdenen, en interesseorganisation, et politisk parti eller en kommunikation-/marketingsafdeling i en virksomhed.
  • Har mulighed for at være praktikant i fire-seks måneder

Har du mere talent end erfaring?

Primetime Accelerate er vores praktikforløb for ambitiøse studerende, der har mere talent end erfaring og  har mod på at prøve sin teoretiske viden af i praksis. 

Til efterårssemesteret 2024 søger vi 4-5 praktikanter, der med hver sin skarpe profil vil indgå i det daglige arbejde i en af disse afdelinger:

Vores PA, Strategy & Insights-team har to ben. Vi rådgiver både private og offentlige aktører i strategi, politisk interessevaretagelse samt leverer indsigter og datapunkter om adfærd, der kan manifestere sig både i en rapport eller som grobund for kampagner. Som praktikant vil du blive involveret i alt fra interessentanalyser og -inddragelse og udarbejdelsen af strategier til befolkningsmålinger, stakeholderanalyser og kvalitative undersøgelser.

I vores Corporate-afdeling hjælper vi vores kunder med at tage ansvar, skille sig ud fra mængden og gøre en synlig forskel. Som praktikant vil du stifte bekendtskab med alt lige fra kommunikationsstrategier og krisehåndtering til afholdelse af events, eksekvering af PR-aktiviteter og udvikling af indhold.

I vores kreative afdeling udvikler vi indsigtsfulde koncepter og forførende designs. Vi bruger kreativitet til at kommunikere vores kunders budskaber. Som praktikant kommer du til at prøve kræfter med udvikling af grafisk design til alt mellem digitale medier og print, motion graphics, animationer og visuelle identiteter.

I vores Branding & Marketing afdeling rådgiver vi om digitale og sociale medier – alt lige fra målgruppeadfærd, kanalstrategi til workshops, influencersamarbejder og hjemmesideudvikling. Vi nørder digitale trends, brugerrejser og medietendenser, så vi bedst muligt rammer målgrupperne, hvor de er. Som praktikant kommer du til at prøve kræfter med alt lige fra udarbejdelse af målgruppeanalyser og mediestrategier til digital rådgivning og indrykning af kampagner.

Her bliver du en del af det team, der står for Primetimes store og mindre kampagner for både offentlige såvel som private kunder. Kampagner som informerer, øger kendskab og ændrer adfærd og holdninger. Som praktikant prøver du kræfter med projektledelse, kommunikationsstrategisk rådgivning og kampagneplanlægning.

hvor ansvar flugter med frihed

Som praktikant i Primetime Accelerate får du bl.a.:

En fast mentor

indblik i alle afdelinger

stejl indlæringskurve

faglig sparring

erkendtlighedsbeløb

individuelt udviklingsforløb

social arbejdsplads med ungt miljø

fredagsbar og andre festlige arrangementer

anbefaling

mulighed for at fortsætte efter praktik

hvordan søger du?

Send dit CV og en motiveret ansøgning til job@primetime.dk. Angiv gerne, hvilken afdeling du søger til. Ansøgningsfrist er d. 31. marts, men vi afholder samtaler løbende.

Et praktikforløb i Accelerate-programmet løber som udgangspunkt fra august til og med december/januar. Arbejdstiden er 37 timer med ret til ferie og opgaveskrivning undervejs.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Ann-Sofie Bøgelund Praktikansvarlig

Christina thers hoffmann Praktikansvarlig

hvad siger praktikanterne?

Få et indblik i vores praktikanters hverdag. Hvor dagene aldrig er ens. Og der er frihed under ansvar.

Afspil video