om os

 

Primetime holder til i en fredet industribygning på indre Nørrebro

Flere af landets største møbelklassikere er skabt lige her. Sporene er tydelige. Gennem fem generationer er raffineret æstetik, visionære idéer og udsøgt kvalitet gået hånd i hånd med konkret funktion. Navnet på døren er et andet, men meget lever videre. Balancen mellem form og funktion. Og et ønske om at forene indsigter, håndværk og dygtighed i en forretning med ambitioner.

I mere end tyve år har virksomheder og organisationer betroet os det mest værdifulde, de har. Deres omdømme.

Det er et stort ansvar, vi gennem årene har fundet nye veje til at løfte. Samfundsforståelse udgør stadig fundamentet for vores forretning. Men gennem 20 år har vi bygget ovenpå det fundament, så vi i dag huser specialister inden for alle kommunikationsfagets discipliner.

kommunikation gør en forskel

Derfor er vi tæt på vores kunder. Stærke og langvarige relationer opstår kun, når der er tillid. Vi udfordrer og tester strategi og argumenter. Vi bliver ved, også selvom opgaven er mere end vanskelig. 

Vi står for kommunikation, der sætter gang i handling og forretning.

Vi hjælper med at sætte en dagsorden. At ændre en samtale. At påvirke andres adfærd. Og forme beslutninger af enhver art. Dem, der får millioner af danskere til at ændre vaner. Dem, der bringer tusindvis af varer i en indkøbskurv på nettet eller dem, der får en virksomhed til at agere en lille smule anderledes.