sundhedsstyrelsen

ren rutine

adfærdskampagne

 

Informere, motivere og inspirere danskere til bedre hygiejne, så vi undgår smittespredning – både af almindelige smitsomme sygdomme som fx influenza, forkølelse og mave-tarminfektioner, men også af COVID-19.

Rigtige Helte

I dette koncept vender vi Tarzan-syndromet på hovedet og insisterer på, at heltene faktisk er dem, der bliver hjemme. Det er en heltegerning, at blive hjemme. For på den måde redder man sin sine kollegaer og familie fra at blive syge.

baktusserne

Hvordan kan vi oplyse børnefamilier om god hygiejne uden at gøre børnene bakterieforskrækkede?

Man illustrerer, hvad det er for nogle slimede slyngler, der kæmpes mod. For det der dem, man skræmmer væk, når man følger de 5 hygiejneråd.

I samarbejde med Sundhedsstyrelsen har vi udviklet op til flere kreative elementer til den danske befolkning, der er blevet udrullet både digitalt og analogt.

ooh
ooh
ooh
ooh
ooh
@nickyandersen I samarbejde med Sundhedsstyrelsen - hop med på dansen og husk de gode vaner! 💙 #dancetok #duetme #fyp ♬ Virus og bakterier - Bjørn Og Okay

ren danse-rutine

Én dans i to forskellige udgaver til to forskellige målgrupper. En TikTok-dans til de unge og en Linedance til de ældre.