Ny kampagnechef, Line Deleuran

Line Deleuran

head of campaign & public sector

 

Den 1. juni blev endnu en ledig bordplads optaget på vores kontor. Line Deleuran havde nemlig sin første dag som Head of Campaign & Public Sector. Hun skal lede, udvikle og drive vores kampagneafdeling.

Noget vi har set ufatteligt meget frem til!  

Line_D

Lines dedikation til faglig udvikling ses tydeligt med hendes +10 år med bureauerfaring, hvor hun blandt andet har arbejdet med kommunikations- og brandstrategier samt oplysnings-, adfærds- og rekrutteringskampagner.  

”Jeg glæder mig til at lære en masse af at være en del af et hus med virkelig dygtige kreative kræfter og mediestrateger inhouse – og så glæder jeg mig til at stå i spidsen for en stor og kompetent kampagneafdeling”

Med især spidskompetencer inden for kampagnestrategi for offentlige kunder har Line arbejdet særligt med fokus på ligestillings- og undervisningsområdet, hvor hun har haft en betydelig indflydelse på at fremme en række vigtige samfundsanliggender.  

Vi glæder os til, at Line skal være med til at løfte vores kampagnearbejde til nye højder – lige så meget som vi glæder os til at se hende udvikle sig som bordtennisspiller i vores mindst lige så vigtige turnering.