Nyt ansigt i Campaign

Frederikke Mittet

Advisor

 

Frederikke Mittet tiltrådte 1. august 2023 stillingen som Advisor i vores Campaign-team, hvor hun sidder og projektleder og rådgiver på forskellige projekter.

Frederikke er uddannet i medieproduktion og ledelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Efterfølgende har hun specialiseret sig på Contentlinjen med uddannelse i alt fra brand- og contentstrategier til at arbejde med forskellige medieproduktioner.


Med sig kommer hun fra en stilling som kommunikationsrådgiver og projektleder hos Kompas. Her har hun arbejdet med projektledelse af kampagner for en række af landets største medicinalvirksomheder. I disse kampagner arbejdede hun blandt andet med filmproduktioner, strategier, podcasts og influencer-kampagner. Frederikke brænder for projektledelse og synes derfor, at en stilling i Campaign- teamet hos Primetime er det perfekte match.

"Jeg har glædet mig enormt til at starte hos Primetime og få lov at arbejde med store offentlige kampagner, der gør en forskel.

Derudover synes jeg, at det er rigtig fedt, at Primetime rummer flere forskellige afdelinger, som gør, at man kan samarbejde på tværs af fagligheder og kompetencer, hvilket jeg ser som en kæmpe styrke ift. at levere den bedste løsning."