Creative

senior art director

 

Vi søger en sød, dygtig og erfaren Senior Art Director til vores kreative team.

Kære Senior Art Director

Vi har travlt, og du står derfor øverst på vores ønskeseddel. Sætter den metafor din fantasi i gang, så er det godt, for du skal have fremragende forestillingsevner. Og eksekveringsstyrke. Og gennemslagskraft. 

I vores kreative afdeling udvikler vi forførende designs og omsætter komplekse budskaber til letforståelig kommunikation – og du må gerne være mindst lige så god til det som os. 

Er du det, og lyder vores kontor på Nørrebro med højt til loftet og et fladt hierarki som noget for dig, så kan du blive en del af sammenholdet på mere end 50 mennesker, der hver især kan lidt af hvert og sammen stort set det hele. Et bureau, hvor vi tager kommunikation hamrende alvorligt, og altid har det sjovt.

DU ER IKKE HVEM SOM HELST. VI FORVENTER, DU HAR:

  • en relevant uddannelse, fx Kreativ Kommunikation fra DMJX
  • mere end 5 års erfaring med konceptudvikling
  • lys i pæren (god til idéer)
  • hænderne skruet ordentligt på (god til at eksekvere)
  • en skarp tunge (god til at præsentere)
  •  

Det er for banalt at nævne, at du skal være en holdspiller. Og ansvarsbevidst. Og ikke for fin på den til at eksekvere mange forskellige typer af opgaver. Så det taler vi let henover.

Vi glæder os til gengæld til at modtage din ansøgning og dit CV samt portfolie senest den 15. januar 2023. Vi afholder samtaler løbende. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:

Rasmus Frimand Jensen  Head of Creative