fsr – Danske revisorer

Det store regnskab

image & rekrutteringskampagne

 

Revisionsbranchen er i rivende udvikling, men har problemer med at tiltrække nok nye medarbejdere på alle niveauer – fra den dygtige trainee til den godkendte revisor. Branchens image påvirker evnen til at tiltrække flere, dygtige medarbejdere. Derfor har denne kampagneindsats til formål både at forbedre image samt rekruttere nye revisorer til branchen.

Kampagnenavnet “Det store regnskab” indeholder alle de emner, vi berører i kampagneindsatsen. Fx at revisorer får den grønne omstilling til at ske, at de rådgiver om cybersikkerhed – men også de mere bløde og kulturelle værdier herunder arbejdsglæde, passion og lyst til at gøre en forskel, der ikke kan måles i tal, men alligevel har en vigtig betydning for bundlinjen.

Kampagnen indeholder mange elementer. Den bygger på en herofilm med tilhørende cutdowns og herobilleder, som udkom via alt fra billboard-banner til social annoncer. Derudover har vi udviklet en portæt-serie ved navn Show me the Books, hvor vi viser forskellige opgaver og kundetyper i revisionsbranchen. Det hele samles inde på et kampagnesite, hvor vi – gennem en række taktiske annoncer – leder målgrupperne ind for at læse mere samt se ledige jobs hos FSRs medlemsvirksomheder.